11
nov.

DEJUNI COL·LECTIU A CORNELLÀ

El 10 de novembre, a les 20 hores, un grup de ciutadans de Cornellà de Llobregat van fer el ritual d’iniciació en un ambient alegre i acollidor al Casal Parroquial de Santa Maria. La previsió és fer el dejuni per relleus fins el 20 de desembre a l’adreça del carrer Mn. Jaume Rafanell, núm. 11 – Cornellà de Llobregat.

VIDEO: Clic: vegeu el dejuni col·lectiu a TV3

EL PUNT AVUI: http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1284595-glopets-de-solidaritat.html

Cal fer la inscripció prèvia a la pàgina web www.famdellibertat.cat i enviar un correu a premsa.anc.cornella@gmail.com.

Aquest grup està obert a tothom que hi vulgui participar, un mínim de dos dies i un màxim aconsellable d’una setmana, i alhora és una iniciativa de país que va començar el passat 25 d’octubre a la UB de Barcelona, i volem que s’estengui per arreu.

L’acció és concreta en un DEJUNI COL.LECTIU PELS PRESOS POLÍTICS, i és fa per relleus entre els dejunants dels diversos llocs; és una iniciativa de FAM DE LLIBERTAT, amb la col.laboració de l’ANC i Òmnium.

 

CALENDARI DE TORNS DE DEJUNI

Instruccions:

  1. Marqueu al calendari el dia que penseu començar el dejuni. Procureu fer-lo en dies marcats “100 available”, que vol dir que no hi haurà ningú dejunant (encara).
  2. Marqueu el dia previst per a finalitzar-lo. Els dies enmig es marcaran sols.
  3. Entreu les vostres dades de contacte en el formulari que s’obrirà.
  4. Rebreu un email de confirmació. No cal res més. No feu cas de la resta del contingut de l’email, que es deu a que emprem eines dissenyades per a reserves d’hotel.